Ik ben erbij

Ik ben erbij

Natuurlijk wil ik de Business Show ‘Lef in Leven’ beleven, met jou en de overige deelnemers. In al zijn glorie. Ik ga ervoor en gooi alle remmen los, omdat ik me laat uitdagen om verder, harder en dieper te gaan. Zodat we ons samen losrukken uit onze vaste patronen en nieuwe inzichten omarmen. Mezelf overwinnen om te groeien naar de beste versie van mezelf.

Ik reserveer een plek voor de Business Show ‘Lef in Leven’ en verheug me op toffe hapjes, drankjes en een gezonde lunch. 

Praktische informatie op een rij

09:30 Inloop
10:00De grootste held ben je zelf
11.30   De waan van de dag de baas blijven
13.00 Lunch
14.00 Al die oneliners – zucht
15.30De beste tijd is NU!
17.00Borrel

We ontvangen je met open armen in het cultuurhistorisch Unesco erfgoed Fort Altena:

Tol 8, 4251 PX Werkendam

Het Fort vormde onderdeel van de Nieuwe Hollandse Waterlinie en is destijds aangekocht door het Brabants Landschap. Fort Altena wil zoveel mogelijk mensen laten genieten van deze parel in het Land van Altena. Dat doen ze met respect voor enerzijds het prachtige gebouw en daarnaast kopen ze producten bij de beste lokale leveranciers.

Na het bestellen en betalen van de tickets, ontvang je per mail jouw factuur. Mocht je deze niet hebben ontvangen, check dan jouw spambox of neem contact op.

Bereikbaarheid

Fort Altena ligt pal aan de A27 en is daarom zowel vanuit de Randstad als vanuit het Zuiden uitstekend te bereiken. Dat geldt voor de auto, maar zeker ook voor het openbaar vervoer, want snelbus 400 en 401 stoppen vrijwel voor de deur. 

Masterclass Lef in Leven

Excl. btw.
Hidden
€ 0,00
Dit veld is bedoeld voor validatiedoeleinden en moet niet worden gewijzigd.

Beschikbare data:

4 oktober 2024 - 09:30

Locatie:

Fort Altena Werkendam